TIO BILAR AB – är ett resultat av en delning (fission) av ett välrenomerat bilföretag i Borås som drivits med kollegor under 13 års tid. All erfarenhet genom detta engagemang har tagits med in i Tio Bilar. Vi är specialister på distansförsäljning av bilar som bygger på bra bilar, korrekt information & tillit. Detta kan vi stå till tjänst med.

75% av försäljningen sker till långväga kunder som kommer med sin inbytesbil som de fått pris på redan innan de kommer för att göra affär, har kunden inget inbyte så fungerar nattåget från Östersund fint alternativt åker man ut till Bromma eller upp till Arlanda och tar flyget snabbt till Landvetter som ligger på bekvämt avstånd från Borås. Vi möter självklart upp vid tågstationen eller flygplatsen.

TIO BILAR AB drivs i samma anda men i mindre skala vilket innebär kortare beslutsvägar och full kontroll. Vi fokuserar fortfarande på lätt begagnade svensksålda bilar och nöjda kunder. Vanliga bilar till medvetna kunder som uppskattar korrekt information och vettiga priser. När man köper bil skall det kännas bra!

Att sälja bil:

Vår inställning är att aldrig ”tvinga på” kunder en bil utan att kunden själv känner och vet bäst om det är menat att köpa en specifik bil eller ej. Bilar finns det gott om så det är viktigt att allt känns bra innan man slår till och köper ny bil. Ibland kan man behöva avvakta någon dag eller sova på saken, då skall man göra så och inte låta någon ”elak” bilsäljare tvinga en till att köpa direkt utan eftertanke. Skulle bilen mot förmodan säljas till annan kund under tiden man funderar så var det säkert inte meningen att man skulle köpa den och vår erfarenhet säger oss att det alltid kommer nya bilar!

Det eviga dilemmat:

Gällande det eviga dilemmat som hör till när man skall byta in sin bil.

Bilhandlare har inte många gånger fått sitt goda rykte pga att de bjudit alldeles för bra för Er inbytesbil. Det är nog inte ofta Ni har ”hoppat jämnfota” efter att ha fått bilen värderad. Priset kanske ibland känns näst intill oförskämt. Vi vill bara förklara hur Tio Bilar värderar och resonerar gällande inbytespris.

Vi tittar och jämför priser via listor, på nätet och erfarenheter om vad som kan vara bra och dåligt på olika bilar. Kunskap om vad som är lättsålt respektive svårsålt. Efter en samlad bedömning ger vi Er ett pris.

I de flesta fall är vårt inbytespris bättre än hos de största handlarna EFTER att de gjort inbytestest med avdrag för rekond och eventuella reparationer.

Är man inte nöjd med inbytespriset vi ger brukar vi kunna rekommendera ett pris som Ni själva kan prova att sälja via ex. blocket.se. Det är inte alltid det fungerar men kan vara värt ett försök om Ni inte redan provat. För Er som redan provat utan resultat eller inte har tid eller lust att sälja själva får då överväga att byta in bilen.

VARMT VÄLKOMNA TILL EN ANNORLUNDA BILFIRMA!
Tio Bilar AB (Max 10 bilar i lager – därav namnet)

Ulf Torstensson